Spelregels

Deelname
Deelname staat open voor iedereen met een zwemdiploma A of hoger, en een geldig deelnamebewijs.

Gedrag
Je bent altijd verantwoordelijk voor je eigen gedrag. Dus gedraag je op een respectvolle en passende manier, en houd rekening met een anderen (wees attent, dring niet voor, zwem langs elkaar en val niemand lastig) zodat je een positieve bijdrage levert aan de sfeer en ervaring van het evenement.

Veiligheid en Instructies
Tijdens de Leidse Zwemvierdaagse zijn er voldoende toezichthouders inclusief professionele badmeester aanwezig. Iedere deelnemer wordt verzocht de instructies van de organisatie en/of toezichthouders te volgen. De vrijwilligers en badmeesters zijn te herkennen aan een eenduidige outfit.

Start- en finishtijden
De start vindt iedere avond plaats om 19:00 uur. Er kan gestart worden tot 20.15 en voor 20:30 uur moeten de deelnemers de finish hebben aangetikt.

Rustig of snelzwemmen?
Het is een fun-zwemevenement (zonder wedstrijdelement). Dus het leukste is om rustig te zwemmen. Mocht je toch voor een snelle tijd willen gaan, zorg dan dat je als eerste het bad in gaat.

Muziek
Het is niet toegestaan om eigen geluidsapparatuur hoorbaar voor andere deelnemers te laten spelen. 

Afval
Wij verzoeken u afval weg te gooien in afvalbakken. Is er geen afvalbak in de buurt? Bewaar dan uw afval totdat u een afvalbak tegenkomt. Houd Zwembad De Vliet schoon!

Stempelkaart kwijt?
Bij verlies van de stempelkaart wordt €2,50 in rekening gebracht voor het verstrekken van een nieuwe kaart. Dit kan alleen bij deelnemers die online aangemeld zijn en waarvan de aanmelding te achterhalen is.

Wangedrag
Bij wangedrag van deelnemers of toeschouwers kan de toegang tot het evenemententerrein (tijdelijk) worden ontzegt

Beeldmateriaal
Tijdens de Leidse Zwemvierdaagse wordt beeldmateriaal gemaakt. Dit gebeurt binnen de wet- en regelgeving van de AVG waarbij de Stichting Sport in Beeld het verwerven van beeldmateriaal binnen de AVG ziet als journalistieke activiteit
Voor de laatste updates volg ons op onze Socials!

   
Evenementen van Sport in Beeld:
Logo_A4D_2023_250px
Midzomerloop-Leiderdorp
Spelregels
logo_ladiesrun_geenjaartal
Spelregels
Spelregels
Inschrijven